ΑΓΡΟΤΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΝΕΑ

Μεγάλη Εκδήλωση – “Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση αγροτών σχετικά με την Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων και Διαχείριση Κενών Δοχείων Φυτοπροστατευτικών στον Δήμο Δοξάτου”

By 13 Ιουλίου, 2022No Comments

Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του Μέτρου 19. «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων CLLD/LEADER». Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την τοπική στρατηγική ανάπτυξης για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα» του ΠΑΑ 2014-2020. Το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το έργο υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Δοξάτου, του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας (ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου).

Δελτίο Τύπου – Πρόσκληση

Μετά την ολοκλήρωση των εννέα ενημερωτικών συναντήσεων στα χωριά του Δήμου Δοξάτου: Κεφαλάρι , Κύργια , Δοξάτο, Άγιος Αθανάσιος, Καλαμπάκι , Αγία Παρασκευή , Νεροφράκτης και Φτελιά στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των αγροτών ήρθε η ώρα για τη μεγάλη εκδήλωση του προγράμματος καθώς και τον εθελοντικό καθαρισμό.

Η Επιστημονική Ομάδα ΑΜΚΕ “Οψόμεθα εις Φιλίππους” σας προσκαλεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στην Καπναποθήκη του Αγ. Αθανασίου Δράμας (χώρος στέγασης του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού) στις 20:00, με κύριους ομιλητές της εκδήλωσης τον Γεωπόνο της ΔΑΟΚ Δράμας κ. Σίμογλου Κων/νο και τον Γεωπόνο και Υπεύθυνο του Πυλώνα Αγροτοπεριβάλλοντος των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” κ. Αμπελίδη Θεόδωρο

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους το επιθυμούν.
Περιμένουμε τη συμμετοχή σας και παραμένουμε πάντοτε στην διάθεση σας!

Leave a Reply