ΑΓΡΟΤΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΝΕΑ

Τα workshops της δράσης”Ευαισθητοποίηση των αγροτών σχετικά με την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων και τη σωστή διαχείριση των κενών φυτοπροστατευτικών δοχείων” συνεχίζονται με επιτυχία!

By 7 Ιουνίου, 202221 Ιουνίου, 2022No Comments

Οι Γ. Γκαρμπούνης και Θ. Αμπελίδης, γεωπόνοι και μέλη του Πυλώνα Αγροτοπεριβάλλοντος της Επιστημονικής Ομάδας “Οψόμεθα εις Φιλίππους” συνεχίζουν κάθε Δευτέρα τα ενημερωτικά workshop αγροτών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Δοξάτου.

Τα workshops

23 Μαΐου – Δοξάτο

30 Μαΐου – Άγιος Αθανάσιος

6 Ιουνίου – Καλαμπάκι

Οι αγρότες

Σε κάθε συνάντηση οι αγρότες είναι πάντα πρόθυμοι να ακούσουν, να συζητήσουν και να μοιραστούν τις απόψεις τους καθώς και απορίες που τυχόν γεννιούνται.

Η Επιστημονική Ομάδα

Οι γεωπόνοι του Πυλώνα Αγροτοπεριβάλλοντος είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημα τεθεί και να δημιουργήσουν το κλίμα για έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα βάλει σε σκέψεις και θα ενεργοποιήσει τους παρευρισκόμενους σχετικά με τη σωστή διαχείριση των κενών δοχείων φυτοπροστατευτικών και την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων.

Η επόμενη συνάντηση

Το επόμενο workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στο δημοτικό διαμέρισμα της Αγίας Παρασκευής του Δήμου Δοξάτου, στο καφενείο Πατσιά στις 7 το απόγευμα.


Ίσως σε ενδιαφέρει

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις για τις πρώτες συναντήσεις αγροτών που πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Μάιο.

  1. Workshop στο Κεφαλάρι
  2. Workshop στα Κύργια

Leave a Reply