ΝΕΑ

Εκδήλωση αθλητικού προσανατολισμού – Orienteering, στην Πρώτη, Σερρών

By 23 Μαρτίου, 2022No Comments

Η Επιστημονική Ομάδα «Οψόμεθα εις Φιλίππους» με χαρά ανταποκριθήκε στο κάλεσμα του Ομίλου Αθλητικού Προσανατολισμού O-Siris Orienteering Club από τις Σέρρες με υπεύθυνο τον πολιτικό μηχανικό κ. Βασίλειο Χορτομάρη, για να συμμετέχει στη δράση προσανατολισμού και χαρτογράφησης στο δημοτικό διαμέρισμα Πρώτης του Δήμου Αμφίπολης, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.


Ο καιρός ήταν με το μέρος μας κι έτσι η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και πολλούς συμμετέχοντες. Οι αθλητές μπορούσαν να επιλέξουν να διαγωνιστούν ανάμεσα σε τρεις διαδρομές με διαβαθμισμένο βαθμό δυσκολίας, έχοντας ως εργαλείο χάρτες του κέντρου της Πρώτης. Ήταν τόσο ευχάριστη δραστηριότητα που κάποιοι ‘έτρεξαν’ σε δύο διαδρομές.


Τον Οργανισμό μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Τσουρουκίδης, τα μέλη Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Μαρία Τσακαλίδου, Αναστάσιος Μαρκουλίδης και η φίλη Μαργαρίτα Κακουλίδου.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τοπικοί της διοίκησης του Δήμου Αμφίπολης, σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμος Βίτσιος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Χαρισιάδης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Σωτηρία Καλακίδα, ο τοπικός Πρόεδρος κ. Νίκος Μπακάλης, ο γραμματέας του Ελληνικού Ορειβατικού-Χιονοδρομικού Συλλόγου Πρώτης, Αποστόλης Κόντας.


Στη συνέχεια, ακολούθησε απονομή βραβείων με δώρα από τοπικά προϊόντα, καθώς και παράδοση του Masterplan “Πάρκο Φιλίππων” στον Δήμαρχο Αμφίπολης και παραλαβή βιβλίου της ιστορίας τού δημοτικού διαμερίσματος Πρώτης από τον τοπικό πρόεδρο.


Ευχαριστούμε τον O-siris για την χαρά της συμμετοχής, τους τοπικούς παράγοντες για την φιλοξενία και αναμένουμε την ξανά-ένωση του Πάρκου Φιλίππων ως ενιαίου πολιτιστικού περιβάλλοντος.


Στο τέλος και μετά από μια επιτυχημένη δράση, οι Οψόμεθα επισκέφθηκαν το Σπίτι του τσαγιού, στην Κρηνίδα-Βιτάστα του Δήμου Αμφίπολης, για να συναντήσουν τον αγαπητό φίλο και δημιουργικό μέλος του Οργανισμού Ιωάννη Ζαλίδα. Η φιλοξενία του όπως πάντα μοναδική, τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

Leave a Reply