ΝΕΑ

Οψόμεθα στο Cosmopolis Festival 2022

By 13 Απριλίου, 2022No Comments

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ο πρόεδρος και η διευθύντρια της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης και Άλκηστις Βλάχου, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Cosmopolis Festival, Άλκης Ζοπόγλου ανακοίνωσαν το Πρόγραμμα του Cosmopolis Festival 2022.

Η Επιστημονική Ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” παρευρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος με εκπροσώπους της τον Πρόεδρο Χαράλαμπο Τσουρουκίδη και τον Υπεύθυνο του Πυλώνα Πολιτισμού, Νικόλαο Δαλγιαννάκη.

Παρουσίαση Cosmopolis Festival 2022

Θεόδωρος Μουριάδης, Δήμαρχος Καβάλας

Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος Καβάλας δήλωσε: Η φετινή διοργάνωση, πέρα από τους γνωστούς τόπους, θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε γειτονιές και χωριά του Δήμου. Εκδηλώσεις, οι οποίες θα μετατρέψουν την Καβάλα σε σημείο συνάντησης πολλών και διαφορετικών δρόμων, όπως ήταν πάντα, πέρασμα και στασίδι εμπόρων, προσφύγων και καλλιτεχνών.

Παναγιώτης Αγγελίδης, Πρόεδρος «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»

Ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» τόνισε τη σημαντικότητα της αλληλεπρίδρασης του Φεστιβάλ με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της με σκοπό την ποιοτική προβολή και ανάδειξη του Δήμου Καβάλας. Σημείωσε, επίσης, τη συμβολή του Cosmopolis στην ανάπτυξη τόσο του καλλιτεχνικού όσο και του κοινωνικού τομέα.

Άλκηστις Βλάχου, Γενική Διευθύντρια «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»

Η γενική διευθύντρια της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» χαρακτήρισε το Cosmopolis ως «επί πολλά χρόνια δυναμικό πόλο πολιτισμού, τέχνης και ψυχαγωγίας σε ιστορικές γειτονιές της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους και στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών».

Άλκης Ζοπόγλου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Cosmopolis Festival

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Cosmopolis Festival 2022 μαζί με το φετινό Πρόγραμμα, ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας του Φεστιβάλ με τη δραστήρια πολιτιστική θερμοκοιτίδα των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” στα πλαίσια των εκδηλώσεων CosmoHome, που φέτος θα μεταφερθούν πέρα από τη χερσόνησο της Παναγίας και σε άλλες γειτονιές της πόλης, καθώς και σε χωριά του Δήμου.

Ανακοίνωση συνεργασίας των Οψόμεθα με το Cosmopolis Festival 2022

Η Επιστημονική Ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” ευχαριστεί τον Άλκη Ζοπόγλου, για το βήμα συνεργασίας ώστε να γίνει φορέας διάνθισης του Φεστιβάλ, πρός όλες τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου Καβάλας.

Οψόμεθα!

Leave a Reply