ΝΕΑ

Κοπή βασιλόπιτας των “Οψόμεθα” 2019!!!

By 27 Φεβρουαρίου, 2019No Comments

Παρουσία πλήθους κόσμου – φίλων των “Οψόμεθα” πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής Βασιλόπιτας της Ομάδας μας, το βράδυ της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, στο καφέ “Πευκόραμα” Ελευθερούπολης Παγγαίου.

 

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αν. Μακεδονίας – Θράκης Κώστα Αντωνιάδη, του Αντιδημάρχου Παγγαίου Κώστα Τσάκαλου, του περιφερειακού συμβούλου Σωτήρη Παπαδόπουλου και των καλών φίλων της Ομάδας μας πολιτευτών Γιάννη Πασχαλίδη και Βάσως Παπουτσή – Μήττα, ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Οψόμεθα εις Φιλίππους” Χαράλαμπος Τσουρουκίδης παρουσίασε το όραμα και τις δράσεις της Ομάδας μας στους παρευρεθέντες.

 

Ο βοτανολόγος μας Γιάννης Ζαλίδας, στη συνέχεια, “έκλεψε την παράσταση” με παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας (Παγγαίο – Πάρκο Φιλίππων) σε θεραπευτικά/αρωματικά φυτά και προσφορά δυο πρωτότυπων αφεψημάτων από το φυτό κράταιγος κι από σύνθεση τοπικών φυτών.

 

Οι τυχεροί των δυο νόστιμων πιτών (που έφτιαξε με μεράκι το μέλος των “Οψόμεθα” κ. Βασιλική Χατζηγεωργίου) ήταν ο κ. Γιάννης Πασχαλίδης και ο Υπεύθυνος Οικονομικών της Ομάδας μας Γιώργος Ρουσόπουλος.

 

Και του χρόνου με Υγεία και πολλές επιτυχείς δράσεις!

 

 

 

Leave a Reply