ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΝΕΑ

Φωτεινή Ρόμπε | Πρακτική Άσκηση με τους Οψόμεθα

By 13 Ιουλίου, 2023No Comments

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ΔΙ.ΠΑ.Ε. υποδεχτήκαμε στον οργανισμό μας την Φωτεινή Ρόμπε, φοιτήτρια του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, η οποία συνεργάστηκε μαζί μας τους τελευταίους τρεις μήνες στο κομμάτι της διαχείρισης των Social Media του οργανισμού.

Τα λόγια της Φωτεινής σχετικά με την συνεργασία με τους Οψόμεθα:

«Μια απίθανη πρωτοβουλία που στηρίζεται από μια εξαιρετική ομάδα νέων επιστημόνων που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ευημερία του τόπου τους. Είμαι τυχερή που πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στους Οψόμεθα γιατί αντίκρυσα ένα χαρούμενο περιβάλλον με ευγενικά πλάσματα γεμάτα αγάπη και σεβασμό προς τον συνάδελφο. Όλα τα μέλη της ομάδας είναι εργατικά, κορυφαίοι στον τομέα τους και πάντα προσπαθούν για κάτι καλύτερο. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον είχα την ευκαιρία να ξετυλίξω την δημιουργικότητά μου, να μεταφέρω μέσω περιεχομένου στον ψηφιακό κόσμο την δυναμική πραγματικότητα των Οψόμεθα και των δράσεών τους, να προτείνω τις βέλτιστες ψηφιακές στρατηγικές που μου έδειξε η εμπειρία μου ως content creator για κάθε μέσο, να εξελιχθώ ως άνθρωπος και επαγγελματίας αλλά και να κάνω πολλές υπέροχες φιλίες. Οπότε καταλήγω σε 2 συμπεράσματα:

  1. Εάν σκέφτεται κανείς να έρθει Καβάλα το να επισκεφθεί το Πάρκο Φιλίππων είναι must
  2. Εάν είσαι νέος, διαβάζεις αυτό το κείμενο και θέλεις να συνεργαστείς με τους Οψόμεθα (πρακτική, διπλωματική, εργασία ή εθελοντισμός), θα έλεγα να κάνεις δήλωση ΧΘΕΣ κιόλας!»

Στείλε μας το ενδιαφέρον σου για πρακτική άσκηση, ή έρευνα , ή διπλωματική εργασία.

Σε ευχαριστούμε Φωτεινή που υπήρξες τόσο αφοσιωμένη, εργατική και γεμάτη όρεξη να αναλάβεις νέα καθήκοντα, να στηρίξεις και να αναδείξεις με στόχο το κομμάτι της Επικοινωνίας των Οψόμεθα. Επιπλέον να ευχαριστήσουμε το ΔΙ.ΠΑ.Ε. και συγκεκριμένα τους καθηγητές Γεώργιο Θερίου, Δημήτρη Μαδυτινό, Λάζαρο Σαρηγιαννίδη και Βασίλειο Μαρδύρη καθώς και τον πρόεδρο του τμήματος Βασίλειο Χατζήγια για τους εξειδικευμένους και αξιόπιστους φοιτητές και μελλοντικούς επαγγελματίες τους.

Σου ευχόμαστε καλή τύχη στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν σύντομα!

Leave a Reply