ΑΓΡΟΤΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΔΡΑΣΕΙΣΈΡΕΥΝΑΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διατοπικό Σχέδιο Συνεργασίας Leader “Πάρκο Φιλίππων”

By 25 Ιουλίου, 201814 Σεπτεμβρίου, 2020No Comments

Η περασμένη εβδομάδα ήταν πλήρης δράσης για την Ομάδα μας!

Μέσα στις πιο σημαντικές δραστηριότητές μας ήταν και η συνάντησή μας με τους εκπροσώπους των Αναπτυξιακών Εταιριών Καβάλας, Δράμας και Σερρών, σε κοινή σύσκεψή μας μαζί τους στο όμορφο καφέ “Προσκήνιο” στον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων.

Οι “Οψόμεθα” εργάστηκαν εντατικά επί καιρό για να φέρουν κοντά και τις τρεις Αναπτυξιακές Εταιρίες ώστε να ξεκινήσουν κοινές δράσεις, με την αμέριστη υποστήριξη της Ομάδας μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδιασμού του σχεδίου διατοπικής συνεργασίας Leader (clld). Στη σύσκεψη στελεχών των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” με τους εκπροσώπους των τριών αναπτυξιακών εταιριών της ευρύτερης περιοχής μας κοινοποιήθηκε στις αναπτυξιακές εταιρίες η ολοκλήρωση του πρώτου κομματιού του master plan που εκπονήσαμε – μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας «Πάρκο Φιλίππων». Επίσης συζητήθηκαν
θέματα όπως η στόχευση του σχεδίου διατοπικής συνεργασίας και πιθανές δράσεις που θα ενταχθούν σ’ αυτό.

Το σχέδιο, σε γενικές γραμμές, αφορά στην στρατηγική στόχευση για την ενοποίηση, ερμηνεία, ανάδειξη φυσικών και πολιτιστικών στοιχείων και απόδοση brand name για τις Τενάγειες και Παρατενάγειες περιοχές της Πεδιάδας των Φιλίππων στους νομούς Καβάλας, Δράμας και Σερρών.

Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζονται στιγμιότυπα από την προαναφερθείσα συνάντηση (στις 19 Ιουλίου).

Leave a Reply