ΑΓΡΟΤΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικο Καλάθι 2023

By 14 Δεκεμβρίου, 202319 Δεκεμβρίου, 2023No Comments

Οι ημέρες των  Χριστουγέννων είναι γεμάτες γεύσεις, αρώματα και χρώματα από το Πάρκο Φιλίππων!

Οι Οψόμεθα, πιστοί στο ραντεβού τους, ετοίμασαν και φέτος για εσάς ένα καλάθι γεμάτο αγαπημένα προϊόντα το οποίο μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για τις γιορτές!

Ας ξεκινήσουμε το…unboxing, λοιπόν!

Ανοίγοντας το χριστουγεννιάτικο αγροτικό μας κουτί θα βρείτε ένα το ατομικό μπουκάλι ερυθρού οίνο, ιδανικό απεριτίφ για τα Χριστούγεννα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα απολαύσετε τις υπέροχες πολύχρωμες χαλβαδομπουκιές οι οποίες θα σας ξετρελάνουν. Λίγο παραδίπλα, θα βρείτε το αξεπέραστο μείγμα από τσάι του βουνού που θα σας προτρέψει να το απολαύσετε πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και τέλος, θα γευτείτε το νοστιμότατο μπισκότο βουτύρου με σχέδιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το αγροτικό καλάθι (αξία 20€) περιλαμβάνει αναλυτικά:

Για προ-παραγγελίες:

  • Τηλεφωνικά στο (+30)6980881991 υπ. κα Βίβιαν Μπάκαβου
  • Με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
  • Με email στο info@opsometha.org

________________________________________________________________________________________________________________

Περισσότερα για τις εταιρείες του Πάρκου Φιλίππων:

Κτήμα Μανωλεσάκη:

Το ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗ της οικογένειας Μανωλεσάκη δραστηριοποιείται στην αμπελουργία & οινοποίηση από το 1989, μια κομβική περίοδος που συμπίπτει με το ξεκίνημα του αμπελώνα της
περιοχής της Αδριανής στη Δράμα, με τις κοσμοπολίτικες γαλλικές ποικιλίες Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot & Syrah. Ο Γιώργος Μανωλεσάκης είναι από τους πρώτους που αναβίωσε την αμπελουργία στην ιστορική περιοχή αυτή, ο οποίος με την βοήθεια του γιού του Σταύρου Μανωλεσάκη, ασχολούνται προσωπικά με το σύνολo των εργασιών της καλλιέργειας των αμπελιών & της παραγωγής των οίνων του κτήματος και φροντίζουν να διατηρηθεί ο σεβασμός στις
προσταγές της Φύσης παράλληλα με την βελτιστοποίηση της αμπελουργικής & παραγωγικής διαδικασίας, ώστε τα κλήματα να μπορούν να αποδώσουν τα τυπικά χαρακτηριστικά του μικροκλίματος (terroir) της περιοχής, που αποτελεί και τον αρχικό στόχο της προσπάθειάς αυτής.

Xαλβαδοποιείο Ελευθερίου:

Η Οικογένεια του Λευτέρη Παπαδόπουλου έφτασε στη Δράμα πολλά χρόνια πριν κουβαλώντας μαζί ένα καλά ριζωμένο μυστικό: Την παρασκευή του χειροποίητου, παραδοσιακού μαστιχάτου Χαλβά.
Από το 1900 μέχρι σήμερα τα μαγικό ταξίδι των γεύσεων συνεχίζεται με προϊόντα μοναδικά που συνδυάζουν αρμονικά την πλούσια γεύση και την ποιότητα με το αυθεντικό άρωμα της παράδοσης. Με έδρα τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, η επιχείρηση έχει προχωρήσει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, η νέα γενιά έχει αναλάβει με αποτέλεσμα η παράδοση να έχει συναντήσει την καινοτομία και να δημιουργούν ιδιαίτερα προϊόντα όπως οι χαλβαδομπουκιές που θα γευτείτε και πολλές άλλες νοστιμιές όπως μπάρες, τούρτες, σοκολάτες και όλα με βάση το ταχίνι και το χαρούπι.

Σπίτι του Τσαγιού:

Το σπίτι του τσαγιού “House of herbs” είναι ένα μοναδικού ενδιαφέροντος επισκέψιμο σημείο, το οποίο ο βοτανολόγος Ιωάννης Ζαλίδας το οραματίστηκε και το δημιούργησε. Ένας βοτανόκηπος στο αγρόκτημα της Βιτάστας Σερρών, στον οποίο ξεχωρίζει και ως καλλιτέχνημα, το ιδιαίτερο χειροποίητο ξύλινο σπίτι. Μέσα σε αυτό ο Ιωάννης θα σε κεράσει να γευτείς τα υπέροχα μείγματά
του και θα σε μαγέψει με τις γνώσεις του γι’αυτά. Σε ένα πολύ φιλόξενο χώρο θα μυηθείς στον μαγικό κόσμο του τσαγιού και θα λατρέψεις τα βότανα!

Hλιοδώρα ΚΟΙΝΣΕΠ:

Η Ηλιοδώρα είναι μία Συνεταιριστική Κοινωνική Επιχείρηση που οφείλει την ύπαρξή της στον ενθουσιασμό, την πίστη, την προσήλωση, την επιθυμία, τη διάθεση και το χρόνο που έχουν επενδύσει τα μέλη της στον κοινό στόχο. Ιδρύθηκε το 2015, απαρτίζεται από έξι μέλη και εδρεύει στο Καλαμπάκι της Δράμας. Η Ηλιοδώρα Κοιν.Σ.Επ. υπό την ανάγκη συστηματικής παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, από ανθρώπους που γνωρίζουν τις τεχνικές και με σύμμαχο τα σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία, δημιουργεί εκλεκτά παραδοσιακά ζυμαρικά και τσουρέκια, κριτσίνα και μπισκότα, διάφορα κέικ και σοκοκάτες με αγνές πρώτες ύλες χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Ακολουθεί παραδοσιακές μεθόδους μεταποίησης για κάθε προϊόν και δίνει έμφαση στην ποιότητα έχοντας πιστοποίηση ISO 22000.

Leave a Reply