ΝΕΑ

Οι “Οψόμεθα εις Φιλίππους” συνεργάζονται με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Καβάλας

By 25 Νοεμβρίου, 2017No Comments

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Καβάλας στα πλαίσια των εργασιών του Πανελλήνιου Συνεδρίου Σοροπτιμιστικών Ομίλων επέλεξε την Επιστημονική Ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” ως συνεργάτη της διοργάνωσης.

 

Συγκεκριμένα οι “Οψόμεθα”:

α) θα επιμεληθούν και θα συντονίσουν τη φιλοξενία των μελών του συνεδρίου δημιουργώντας δύο ημέρες αναψυχής στο “Πάρκο Φιλίππων” γι’ αυτά

β) θα δώσουν το παρών με εναρκτήρια εισήγηση της Αντιπροέδρου κατά τη διάρκεια του επίσημου Δείπνου του Συνεδρίου, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο Lucy Hotel της Καβάλας.

Αντικειμενικός σκοπός της παρουσίας των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” θα είναι η μετάδοση του οράματος του “Πάρκου Φιλίππων”, ενός οράματος που έχει μετατραπεί σε δυναμική πρωτοβουλία από νέους επιστήμονες, οι οποίοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τον αειφόρο τόπο τους.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” στο FaceBook.

γ) τέλος το Σάββατο 11 Νοεμβρίου , από τις 10:00 ως και τις 13:00, η Επιστημονική Ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” θα υποδεχτεί τα μέλη του συνεδρίου στο φουαγιέ της αίθουσας Lydia του Lucy Hotel με την παρουσίαση μιας σειράς μεταποιημένων προϊόντων με την ετικέτα του “Πάρκου Φιλίππων” και τη γενικότερη ονομασία Αγροτικό Καλάθι.

Η Έκθεση του Αγροτικού Καλαθιού του “Πάρκου Φιλίππων” θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Leave a Reply