ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΝΕΑ

Πρακτική Άσκηση – Διαχειριστής Social Media

By 9 Μαρτίου, 201817 Σεπτεμβρίου, 2020No Comments

Οι «Οψόμεθα εις Φιλίππους» είναι μια ερευνητική θερμοκοιτίδα επιστημόνων και επιστημονικών ιδεών που ασχολείται με την βελτίωση και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής των Τεναγών Φιλίππων. Η ομάδα αποτελείται από άτομα με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, νέους επιστήμονες αλλά και μεγαλύτερους (σε ηλικία και εμπειρία) οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν στον τόπο τους, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και πρόοδο του μέσω της δημιουργίας της επιστημονικής ομάδας «Οψόμεθα εις Φιλίππους». Οι δράσεις μας είναι καινοτόμες και πολυ-λειτουργικές στα πεδία του πολιτισμού, του τουρισμού και του αγροτο-περιβάλλοντος.

Αναζητούμε έναν φοιτητή/τρια που θα αναλάβει εργασίες και καθήκοντα σε συνεργασία με τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη του οργανισμού και θα έχει διάθεση να αναπτύξει τις ικανότητες και δεξιότητες του σε έναν οργανισμό που κατευθείνεται από νέους 25 – 35 ετών και φυσικά να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία σε μια πρωτοπόρα ΜΚΟ.

Εργασίες, Καθήκοντα & Υπευθυνότητες:

 1. Καθορίζει μια στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης: αναπτύσσει το σχέδιο και τις παραμέτρους για μια αποτελεσματική στρατηγική. Καθορίζει τους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν και πώς θα γίνει αυτό.
 2. Διαχειρίζεται τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης: Ασχολείται με την καθημερινή ενημέρωση των σελίδων και φροντίζει τα μηνύματα να είναι επίκαιρα και σχετικά.
 3. Προωθεί το διάλογο και παρακολουθεί τα προβλήματα: Ψάχνει στο διαδίκτυο για θετικά ή αρνητικά σχόλια σχετικά με μια εταιρία και παρακολουθεί την εξέλιξη. Ενθαρρύνει και ευχαριστεί τα άτομα για τα θετικά τους σχόλια ενώ ταυτόχρονα διαχειρίζεται αρνητικά σχόλια με τη συμβολή της Υπ. Επικοινωνίας
 4. Παρακολουθεί τις τάσεις και αναπτύσσει τους τρόπους προώθησης του οράματος ή/και των δράσεων της εταιρίας
 5. Έρευνα για ειδήσεις και άρθρα για αναδημοσίευση: Ψάχνει στο διαδίκτυο άρθρα, ειδήσεις και συμβουλές που σχετίζονται με το αντικείμενο της εταιρίας και που μπορούν να αναδημοσιευτούν στη δική της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
 6. Οργανώνει εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: πχ. ηλεκτρονικά κουπόνια, προωθητικοί κωδικοί ή το να μπεις σε κλήρωση για να κερδίσεις κάτι αν κάνεις “Like” στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook κ.α.
 7. Διαχειρίζεται τις εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Εντοπίζει και παρακολουθεί την αποτελεσματικότητα εκστρατειών στο διαδίκτυο ώστε να μπορεί να υπολογίσει το κέρδος τους.
 8. Δημοσιεύει άρθρα στα blogs: Γράφει ενδιαφέροντα άρθρα ή να αναδημοσιεύει θέματα σχετικά με την εταιρία ή το πεδίο με το οποίο ασχολείται.
 9. Δίνει αναφορές: Είναι σε συνεχή επαφή και αναφέρεται στην Υπ, Επικοινωνίας (κάθε 2 εβδομάδες) ως προς το τι ήταν αποτελεσματικό και τι όχι.
 10. Δημιουργεί «κίνηση» στη σελίδα και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας
 11. Δημιουργεί τα προϊόντα που προωθεί ο οργανισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εκπαίδευση:
Σπουδές Marketing και επικοινωνίας
Σπουδές Δημοσίων Σχέσεων
Σπουδές Διοίκηση επιχειρήσεων

Γνώσεις:
Αγγλικά
MS Office

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και αποστολή βιογραφικού επικοινωνήστε στο hr@opsometha.org με την κ. Νέλλη Γεωργιάδου.

Leave a Reply